Draagconsulent

Een draagconsulente kan je helpen met diverse situaties en problemen rond het dragen van je kindje.

Draagconsulent

Als ouder draag je wat af; de trap op en af, naar de supermarkt, bij het voeden, het troosten van je kindje en natuurlijk om je kindje aan de hele wereld te laten zien. Dragen is fijn en praktisch. Maar soms lukt het niet omdat dragen bijvoorbeeld pijn gaat doen. Een draagconsulente kan je helpen met diverse situaties en problemen rond het dragen van je kindje.

Een draagconsulent weet erg veel van kinderdragen, de dragers en doeken waarin dat kan en de wijze waarop dat kan. Je kunt een draagconsulent dan ook van alles vragen over dragen in verschillende situaties.

De draagconsulent kan je niet alleen vertellen over draagtechnieken maar ook over de band tussen ouder en kind en over ergonomisch prettig dragen. Daarom kan een draagconsulent je niet alleen helpen bij het tot in de puntjes leren knopen van een draagdoek, maar ook in situaties waarin dragen niet vanzelf lukt of waarin de warmte en veilige nabijheid van het dragen een positieve bijdrage kan leveren.

Voor meer informatie en de kosten van een consult neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie op de website van Baby en Ik.