De Praktijk

‘Een specialistisch centrum voor kinderen met motorische en houdingsproblemen in Eindhoven, Helmond en Bladel’

Brink Kindertherapie is een samenwerking tussen kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie. De nauwe samenwerking tussen kinderoefentherapie en kinderfysiotherapie combineert de sterktes en kennis van beide specialisaties. Behandelingen worden in structureel overleg doorgesproken om zo te komen tot maatwerk vanuit twee kinderspecialisaties. Uw kind heeft echter een eigen vaste zorgverlener en aanspreekpunt. Zo streven we naar de beste zorg voor uw kind.

Brink Kindertherapie wordt op dit moment gevormd door een vijf gespecialiseerde therapeuten.
Wij staan voor een positieve benadering van het kind in een uitdagende en stimulerende omgeving. Plezier in bewegen en spelenderwijs leren staan in de behandeling centraal. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking tussen betrokkenen die te maken hebben met de ontwikkeling van het kind.

Brink Kindertherapie is gevestigd op drie locaties, in Eindhoven, Helmond en Bladel. Daarnaast zijn we werkzaam op de Taalbrug (Eindhoven en Helmond) en de Antoon van Dijkschool (Helmond). Neem contact op.

Wij hanteren geen wachtlijst en proberen direct een afspraak met u en uw kind te maken. Hierbij proberen we rekening te houden met uw persoonlijke wensen.

Het team bestaat uit zes gespecialiseerde en enthousiaste therapeuten. We stellen ons graag even voor.

Brink Kindertherapie is gevestigd op drie locaties, in Eindhoven, Helmond en Bladel.

 

 

Plezier in bewegen en spelenderwijs leren staat voorop! Een positieve benadering in een uitdagende en stimulerende omgeving.

Natuurlijk doen we er alles aan om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Daarom worden er structureel patiënttevredenheidsonderzoeken afgenomen.

Brink Kindertherapie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen.

Brink Kindertherapie Eindhoven

Leenderweg 92 a
5615 AC Eindhoven

De praktijk in Eindhoven is in oktober 2020 verhuisd van de Tongelresestraat naar de Leenderweg.  

Brink Kindertherapie Bladel

Burgemeester van Houdtplein 22 j, 5531 GN Bladel

In januari 2017 is Brink Kindertherapie verhuist naar het gezondheidscentrum ’t Oude Klooster in Bladel. Een prachtige locatie midden in het centrum van Bladel.

Brink Kindertherapie Helmond

Mahoniehoutstraat 11 a
5706 VS Helmond

De praktijk is gevestigd op de Mahoniehoutstraat 11 a. Tussen de Jorisschool en basisschool ’t Hout en in één pand met Odekerken Logopedie. 

De locatie op de Mahoniehoutstraat biedt ook reguliere Oefentherapie Cesar behandelingen aan voor volwassenen, bijvoorbeeld voor klachten aan nek, schouder of rug.