Praktijklocaties

Een specialistisch centrum voor kinderen met motorische en houdingsproblemen in Eindhoven, Bladel en Helmond. 

Praktijklocatie

Brink Kindertherapie is gevestigd op drie locaties, in Eindhoven, Helmond en Bladel. Daarnaast zijn we werkzaam op de Taalbrug (Eindhoven en Helmond) en de Antoon van Dijkschool (Helmond). Voor meer informatie neem contact met ons op.

Praktijk locatie Helmond

De praktijk is gevestigd aan de Mahoniehoutstraat 11 a. Tussen de Jorisschool en basisschool ’t Hout en in één pand met Odekerken Logopedie. Al vele jaren werd hier kinderoefentherapie gegeven door Heidi Schrijen. Later zijn er Monique, Milou en Melanie bijgekomen. In 2017 is Heidi gestopt met haar werkzaamheden in de praktijk en zet Brink kindertherapie haar werkzaamheden verder.

De locatie op de Mahoniehoutstraat biedt ook reguliere Oefentherapie Cesar behandelingen aan voor volwassenen, bijvoorbeeld voor klachten aan nek, schouder of rug.

Praktijk Locatie Bladel

In januari 2017 is Brink Kindertherapie verhuisd naar het gezondheidscentrum ’t Oude Klooster in Bladel. Een prachtige locatie midden in het centrum van Bladel.

Praktijk Locatie Eindhoven

De praktijk in Eindhoven is gevestigd in Medisch Centrum Haagdijk aan de Tongelresestraat 207d (boven de apotheek). Brink kindertherapie biedt hier sinds 2014 behandelingen aan voor kinderoefentherapie en kinderfysiotherapie.