Babyconsult​

De geboorte van een baby is een grote verandering en je hebt daarom als gezin even tijd nodig om je ritme en balans te vinden. Dat gaat vaak niet vanzelf en soms word je onzeker van alle goed bedoelde adviezen die je daarover krijgt. Soms zou je daar graag ondersteuning bij willen van een professional.

Misschien is je baby onrustig en slaapt het moeilijk, overstrekt je kindje of spuugt het veel. Elke situatie is weer anders en vraagt om een ander advies. Tamara, van Baby en Ik kan je helpen om de signalen van je baby beter te herkennen en je laten zien hoe je daar adequaat op kan reageren.

Het kan ook zijn dat je specifieke vragen hebt over de ontwikkeling van je baby. Je wil weten hoe de ontwikkeling van een baby normaal verloopt en wat je zelf kan doen om je baby in staat te stellen om vooruit te gaan. Baby en Ik kan goed adviseren hoe je het beste kan aansluiten bij de ontwikkeling van je baby en hoe je het zo optimaal mogelijk kan stimuleren om te komen tot een gezonde ontwikkeling.

Een individueel consult vindt bij je thuis plaats. Het is ook mogelijk om met een groepje over een bepaald onderwerp adviezen en tips te krijgen. Dat kan bij iemand thuis of op een van onze vaste locaties.